onsdag 18 januari 2012

EGAR tackar Conny på cykelsmedjan samt Peter från TREK och alla gäster för en trevlig tisdagskväll med lite utrustningssnack och inspiration för kommande tävlingar.

Kvällen började med att Smålandstidningen kom förbi för att göra ett reportage om EGAR och känna oss lite på pulsen om kommande säsong och satsningar.

Därefter bjöd EGAR på en föreläsning om våra erfarenheter från tävlingar.
Danne valde att fokusera på vad som krävs inför, under och efter en långtävling (den vi genomförde 2011 i Slovenien med mycket pang för pengarna). Hur tänket är inför en längre tävling inom laget och att man måste vara samspelta dvs ha samma målbild.

Jag konstaterade som själv hörde föreläsningen för första gången att det är fler likheter än olikheter att planera och genomföra en långtävling som en militär operation.
Halva jobbet är bara att ta sig till startlinjen, som Danne sa känner jag mycket väl igen.
Jag kan jämföra det med att äntligen få kliva av en C-130 (Hercules), det finns ingen återvändo. Point of no return är passerad, nu är det bara framåt som gäller.

Är övertygad om att vi har en fördel där kontra andra civila lag kopplat till att ha samma förväntningar/målbild av att planera, kontrollera, föröva och slutligen kontrollera igen för att därefter genomföra.

Återigen stort tack till alla som kom och lyssnade i vintermörkret och stort tack även till Conny med medarbetare på cykelsmedjan i Eksjö för ett bra initiativ.

Tackar även för gott kaffe med winerbröd... "Barista Conny" som någon sa : )

Hoppas vi syns snart igen/EGAR genom Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar