söndag 8 januari 2012

4:e plats. Vinsterna!

Det viktigaste är inte att vinna och det är inte så ofta som vi lyckas med att stå överst på pallen men de gångerna vi lyckas så är det grymt roligt.
Under 2011 så vann jag och Christian säsongspremiären i Trollhättan (TSOK). En ca. 3 timmar lång tävling med MTB-O och orienteringslöpning. Bra tävling och en bra dag.
Utöver detta så lyckades vi vinna Försvarsmaktsmästerskapet i multisport i Karlsborg. Det avgjordes i samband med Hjo Multisport vilket var en av deltävlingarna i Svenska multisportcupen. Jag tror det var 13 lag i Försvarsmaktsklassen. Det var en ganska blåsig dag och paddlingen ställde till det för många utav militärlagen som knappt paddlat kanot innan och än mindre paddlat en Acron i blåst och vågor.  
Det var många som konstaterade (precis som vi gjort så många gånger tidigare) att det inte räcker att behärska en eller två discipliner i denna ädla sport.
TSOK. Första racet på 29:an och första racet med Christian. 

Kul med multisport Christian?

Det blev dessutom ett antal militära segrar i orientering, längdskidor, löpning för laget under denna säsong. Vi får hoppas att vi står överst på prispallen även nästa säsong och gärna lite fler gånger. //Danne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar