onsdag 4 januari 2012

Dags för topp 5!!

5:e Plats. Åre med FJS!!

Under sommaren så fixade FJS AR med stöttning från FMIF ett helt fantastiskt fortsättningsläger i multisport i Åre. Självklart med ett möjligt deltagande i Åre Extreme Challenge som avslutning. Jag, Håkan, Christian och Malin var i princip bara hemkomna från Slovenien och var inte direkt fit for fight så någon tävling var det inte tal om. Däremot räknade vi med en hel del kvalitativ träning samt att vi skulle supporta Emma i sin jakt på toppen. 
Lägret var riktigt bra och instruktörerna av absoluta världsklass såg till att vi fick bra träning i hanteringen av strömmande vatten, forspaddling i våra surfskis, bergslöpning och MTB. Träningen fokuserades till ÅEC-banan och vi tränade i princip en disciplin per dag.




Grillfest i skidförrådet!

På tävlingsdagen var vi uppe med tuppen för att lämna av Emma samt Daniel och Kristin i FJS. Att vara support är ingen lek. Nervöst och stressigt att försöka följa tävlingen och att vara på rätt plats med utrustningen kontrollerad inför nästa växling. Som tur är hade Emma förberett med ett väldetaljerat PM för hur hennes växlingar skulle gå till. Vi fick uppleva en riktigt spännande dag. Emma var tvåa efter paddlingen men fick efter problem med magen släppa till en fjärdeplats på löpningen. Denna höll hon sedan in i mål. FJS såg verkligen till att herrtävlingen blev spännande. Emil satte alla (multisportare och kanotister) på plats på paddlingen och var först upp ur vattnet. Daniel gjorde en grym bergslöpning och ledde efter löpningen vid Huså.

Växling efter löpning i Huså.

Emma 4:a.


Tack så mycket FJS och FMIF för ett grymt bra läger! //Danne  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar