tisdag 11 juni 2013

Nya hjälmar & nya glasögon.


Sedan någon vecka tillbaka har vi nya hjälmar och nya sportglasögon. Vi kommer köra med Rudy Project och vi kör knallgult! Kul med lite starka färger när vi varit så väl kamouflerade under så många år. Hjälmen är modellen Windmax. Den är lätt, väger bara 220 gram, sitter som en smäck och känns knappt på huvudet. Att ha en lätt och skön hjälm är jätteviktigt i långa tävlingar. Tråkigt att bära runt på en massa onödig vikt på huvudet eller i ryggsäcken. Det följer med 2 skärmar så att man kan vara "rätt" klädd både på landsvägen och i skogen. Jag har haft en hel del hjälmar och kan med lätthet säga att detta är den skönaste hjälm jag kört med hittills.
Glasögonen heter Genetyk och så här långt levererar även de med besked. De blå linserna är riktigt bra när ljusförhållandena växlar, som de alltid gör i skogen. Dessutom är de sköna och sitter bra. När ljuset blir för svagt får vi byta till klara linser.
Jag kommer köra tävlingspremiär kombinerat med långtidstest av prylarna nu till helgen. Skall nämligen köra Nordic 24, en 24 timmar lång MTB-tävling där det gäller att köra så många varv som möjligt på en ca. 15 km lång bana.

Christian visar upp nya prylarna och en ganska dålig rakning:)




//Danne




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar