tisdag 4 juni 2013

Fair Enough


Sent omsider kommer här rapport från outnorths mässa i Bodafors där vi nu traditionsenligt deltog! (Eftersom det är andra året är det väl att anse som en tradition?) Outnorth adventure var på plats med mtb och kajak och Danne och Håkan. Vi hade dessutom fixat en enkel prova på tävling i form av kontrollplockning i närområdet där några kontroller fick tas med kanot eller kajak som fanns att låna. Det var få som nappade på erbjudandet men de som var ute hade mycket roligt!
Under mässdagarna så höll även Danne föredrag om aktivt friluftsliv, med lite puls. Det var uppskattat av många.
Vi hann även med att ge alla utställare och anställda på outnorth ett rejält träningspass i form av en hinderbana i terrängen. Det var roligt att se kämpaglöden hos många deltagare!!
Många frågor kom i montern att handla om surf-ski, mtb-ol och inte minst terränglöpning. Det verkar glädjande nog som att fler och fler ser tjusningen i att springa i vår vackra natur istället för mellan husen på asfalten! Just nu skulle jag starkt rekommendera till Er alla att ge Er ut i ert eget tempo i skogen och löpa! Värmen och dofterna som nu fullständigt rusar in i näsan på en gör att man känner sig starkare och mer positiv än på länge!

//Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar