söndag 30 september 2012

Energi sevice på Liningöloppet

Igår lördag var det dags för hösten största terränglopp, Lidingöloppet att gå av stapeln.
EGAR hade ingen löpare på startlinjen, men vi hade ändå en nog så viktig uppgift. Vi skulle hjälpa Enervit att förse löpare som köpt deras lagningspaket med energi under loppet.



Packa upp liquide

Strax efter nio var vi (jag och Peter) på plats, redo att hjälpa till där det behövdes. Vi blev placerade på 10 km kontrollen tillsammans med Daniel och Kristin från FJS som också passade på att jobba av lite skulder från Enervit.
Och nu satte det igång, vi skruvade av korkar från liquideflaskor och sprättade GT-tabletter tills vi fick skavsår på fingrarna.
Efter en kort fika bestående av kaffe och proteinbar, som vi bjöds på av den rutinerade Enervit ensemblen, var vi igång.

Mycket energi gick det åt
En aldrig sinande ström av löpare passerade, de flesta glada och nöjda med den service de fick. Några riktigt förbannade som missat att det bara var löpare som förbokat lagning som fick ta emot produkterna. En liquide och två GT-tabletter var det som serverades vid kontrollen, plus många heja rop och en och annan push i ryggen.
En riktigt trevlig dag rundades av med att plocka upp ca 1500 tomma plastflaskor som låg spridda längs vägen.
Tack till Stefan med personal, vi hade jättekul. Hoppas på snart återseende, vi hjälper gärna till fler gånger om det behövs.

//Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar